Ju ndihmojmë të arrini rezultatet & objektivat që dëshironi!

Me programet që ofrojmë, ne mësojmë njerëzit si të ndryshojnë mënyrën e të menduarit, dhe duke i aplikuar këto metoda në jetën e tyre të përditshme, ata, jo vetëm që ndryshojnë jetën e tyre, por mund të influencojnë edhe botën që i rrethon.

Bëhuni pjesë e programeve tona ku ju me njohuritë që merrni:

Atyre që doni ju jepni krahë të fluturojnë, rrënjë të kthehen dhe arsye të qëndrojnë

– Dalai Lama –

Jam Shpresa Rupar, e vetmja trajnere ndërkombëtare e licensuar e Programimit Neuro-Linguistik për territorin e Shqipërisë dhe Kosovës, nga The Society of Neuro-Linguistic Programming™ si dhe nga vetë bashkëthemeluesi i NLP-së Dr. Richard Bandler.

Paketa e plotë, Trajnime të Programimit Neuro-Linguistik, Konsulenca të ndryshme dhe Coaching, është ajo që sjell ndryshimin, pasi vetë NLP-ja është ndryshimi që bën ndryshimin.

Duke transferuar njohuri të reja, ndaj me ju që jeni po aq të apasionuar, pasionin tim për të qenë zëri i ndryshimit, pasi unë besoj se mënyra më e mirë për të ndryshuar botën fillon me ndryshimin e vetes.

Për më tepër…

Me NLP-në ne mësojmë njerëzit si të ndryshojnë mënyrën e të menduarit, dhe duke i aplikuar këto metoda në jetën e tyre të përditshme, ata, jo vetëm që ndryshojnë jetën e tyre, por mund të influencojnë edhe botën që i rrethon.

Bëhuni pjesë e trajnimeve të Programimit Neuro-Linguistik dhe filloni udhëtimin drejt asaj çfarë doni të arrini.

NEWSLETTER

Bie dakord me politikat dhe kushtet tuaja të përdorimit si dhe me Politikën e Privatësisë, sipas Rregullores së Përgjithshme të BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

A ju duhet më shumë informacion rreth programit?

A keni pyetje specifike?
Mos hezitoni të më kontaktoni.

    Duke klikuar më poshtë, ju bini dakord me politikat dhe kushtet tona të përdorimit të të dhënave tuaja personale, të dhëna të cilat përdoren vetëm për dërgimin e mesazheve elektronike, si dhe për t’ju informuar rreth të rejave nga ana jonë. Të dhënat tuaja nuk i kalohen asnjë pale të tretë. Të dhënat tuaja personale do të ruhen dhe përpunohen bazuar mbi Politikën e Privatësisë, sipas Rregullores së Përgjithshme të BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

    Jam dakord me kushtet.