About Shpresa

This author has not yet filled in any details.
So far Shpresa has created 110 blog entries.

Ligji i tërheqjes & manifestimi i parasë

Programi ONLINE - Manifestimi i parasë LEXONI deri në fund! Mundësi shumë të favorshme pagese! A nuk do ishte e mrekullueshme që edhe ju të manifestoni më shumë para në jetën tuaj? Dëshironi një ndryshim pozitiv në një nga fushat kyçe të jetës suaj? Dëshironi të manifestoni më shumë para dhe bollëk në jetën tuaj? A nuk do ishte fantastike [...]

2022-03-01T15:24:33+01:00

Programimi Neuro Linguistik

Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® - ONLINE A nuk do ishte e mrekullueshme që jetën tuaj ta kthenit në mrekulli! Dëshironi një ndryshim pozitiv të paktën në një nga fushat e jetës suaj? Dëshironi të shihni mundësitë në vend të problemeve? Dëshironi të kapërceni barrierat që ju pengojnë për të arritur objektivat tuaja dhe njëkohësisht edhe të argëtoheni? Dëshironi të gjeni motivin tuaj të brendshëm dhe njëkohëshit [...]

2022-09-18T13:42:05+01:00

Lideri karizmatik – Pjesa e dytë

Cili është ndryshimi mes njerëzve me një jetë dhe arritje mesatare, dhe atyre që bëjnë pjesë në 10% e njerëzve më të suksesshëm? Mendoni se është talenti? Mendoni se është puna? Mendoni se janë prindërit? Mendoni se janë kushtet ku dhe si janë rritur? Me këto pyetje nuk dua të them se vendi ku kemi lindur apo ambjenti ku jemi [...]

2021-08-03T10:18:16+01:00

Fëmijë konfident

Një rast për të mos e humbur! Ju ftoj të bëheni pjesë e grupit: Fëmijue konfident, ku muajin e parë paguani vetëm 19 EUR! VETËM 19 EUR Programi ONLINE! FËMIJË KONFIDENT Ëndërra juaj për të rritur dhe për të edukuar fëmijë konfident, mund të bëhet një realitet i prekshëm! Me programin e dukimit, Fëmijë konfident, mësoni si si mund [...]

2021-06-09T12:03:26+01:00

Stop duhanit

Bëni edhe ju pjesë në grupin e njerëzve të cilët e kanë provuar disa herë lënien e cigares, por nuk ja kanë dalë? Ndoshta ka ardhur koha të filloni me ri-edukimin e nënvetëdijes, për të pasur mendësinë e JODUHANPIRËSIT! Nëse keni vendosur të lini cigaren, bëjeni atë në mënyrën e duhur. Në treg ofrohen mënyra të ndryshme për lënien [...]

2021-05-24T09:09:53+01:00

Hipnoza për qartësi mendimesh dhe vendimesh

Hipnoza: Vendime më të mira! Si mund të përdorni hipnozën për të marrë vendime më të mira? Si mund të keni më shumë qartësi duke hequr dorë justifikimet? A jini kurioz të dini se si vetë vetëhipnoza ju ndihmon për këtë gjë? ⁉️  Vendime, vendime, vendime....⁉️   Çdo ditë marrim vendime. Çdo ditë është e nevojshme të marrim vendime, pa [...]

2021-05-14T12:08:35+01:00

Lideri karizmatik

Pse disa njerëz marrin nga jeta ato çfarë ata dëshirojnë? Pse ata, pavarësisht dallgëve të ndryshme që u ofron jeta, dalin në breg fitimtarë? Ndoshta ata nuk janë më të talentuarit, ndoshta nuk janë as më inteligjentët, por duket sikur i kanë dyert të hapura ngado që shkojnë. Në vitet e fundit, vetë puna si trajnere e Programimit Neuro Linguistik, [...]

2021-05-10T09:57:29+01:00

Programimi Neuro Linguistik

Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® - ONLINE A nuk do ishte e mrekullueshme që jetën tuaj ta kthenit në mrekulli! Dëshironi një ndryshim pozitiv të paktën në një nga fushat e jetës suaj? Dëshironi të shihni mundësitë në vend të problemeve? Dëshironi të kapërceni barrierat që ju pengojnë për të arritur objektivat tuaja dhe njëkohësisht edhe të argëtoheni? Dëshironi të gjeni motivin tuaj të brendshëm dhe njëkohëshit [...]

2022-01-23T10:19:52+01:00

Fëmijë i prindërve të divorcuar

Fëmijë i prindërve të divorcuar. A mund të mos shkruaj kur klientja më beson një situatë kaq të rënduar me të cilën ka jetuar 18 vjet? Dialogu mes nënës dhe asaj. ”Dua të takoj babin. Dua të njoh vetë babin tim.” ”Jo, ti nuk do ta takosh dhe as nuk do ta njohësh atë maskara.” Ajo vajzë është rritur që [...]

2021-05-04T09:45:45+01:00

Title