Bëni edhe ju pjesë në grupin e njerëzve të cilët e kanë provuar disa herë lënien e cigares, por nuk ja kanë dalë?

Ndoshta ka ardhur koha të filloni me ri-edukimin e nënvetëdijes, për të pasur mendësinë e JODUHANPIRËSIT!

Nëse keni vendosur të lini cigaren, bëjeni atë në mënyrën e duhur.

Në treg ofrohen mënyra të ndryshme për lënien e cigares, cigaret elektronike, leukoplaste nikotine, çamçakëz, deri tek ilaçe me recetë. Gjithashtu ka edhe shumë njerëz që u këshillojnë se si të lini duhanin.

Por të gjitha këto gjëra harrojnë një element shumë të rëndësishëm, nënvetëdijen dhe si ajo funksionon.

Me këtë AUDIO Hipnozë, ju filloni të mendoni ndryshe për duhanpirjen.

Me këtë qasje ndryshon gjithçka.
BUY NOW