Si të rrisim fëmijë me besim tek vetja

A jeni prind apo kujdestar, që keni detyrën sa të bukur, por edhe aq sfiduese të edukimit të fëmijëve?
A do donit që fëmija juaj ti përballonte më lehtë vështirësitë me të cilat ndeshet në ambjentin e jashtëm?
A do donit që fëmija juaj të mos ketë frikën që të shpreh mendimin e vet?
A do donit që fëmija juaj të menaxhoj me sukses situata të ndryshme?
A do donit që fëmija juaj të jetë sa më efikas?
A do donit që fëmija juaj, me ndihmën tuaj, hap pas hapi të krijoj një konfidencë të vërtetë?
A do donit që edhe ju të kuptoni fëmijën që keni brenda vetes?
A do donit që  të përmirësonit mënyrën e komunikimit?

A nuk do ishte fantastike që fëmijët tuaj ti shikoni se si gjithë besim tek vetja të arrrijnë ato çfarë ata dëshirojnë ne jetën e tyre!
Ëndërrat tuaja për rritur, për të edukuar një fëmijë konfident, mund të bëhen një realitet i prekshëm.

Bëhuni pjesë e programit 12 mujor ONLINE!

Jo afirmime, jo ‘mendo pozitivisht’, por teknika dhe metodologji konkrete.

Ku?

Program ONLINE (ZOOM – LIVE)!

Kur fillon programi?

17 Shtator 2020, ora 20.00

Çfarë përmban ky program 12 mujor?

Për gjithë programin e plotë javë pas jave, klikoni KETU

  1. Pesëdhjetë orë ONLINE brenda grupit në Facebook + ZOOM.
  2. Materiale dhe shkrime të ndryshme që i ndajmë me ju çdo javë.
  3. Ushtrime dhe pyetësorë të ndryshëm.
  4. Përgjigje të pyetjeve tuaja gjatë gjithë kohës që jemi së bashku.
  5. Trajtim të rasteve tuaja konkrete.

Për gjithë programin e plotë javë pas jave, klikoni KETU

Në këtë program, për ju si prindër, kam përfshirë edhe dy audio, të cilat ju ndihmojnë që të gjeni qetësinë tuaj të brendshme.

Libri: Si të veproni kur keni të bëni me njerëz toksikë.

Pyetje, komente, mbështetje brenda grupit në Facebook: “Si të rrisim fëmijë me besim tek vetja”.

Vlera reale e këtij programi vjetor

Regjistrohuni tani!

Anëtarësimi mujor:

****29 EUR****

Pagesa për anëtarësimin mujor kryhet deri në datën 15 të çdo muaji!

BUY NOW ›

Anëtarësimi vjetor:

****VETËM 290 EUR****

BUY NOW ›

Çfarë thonë pjesëmarrësit e trajnimit për mua?

2020-09-12T12:26:18+01:00

About the Author:

Pyetja më e shpeshtë që më bëjnë miqtë, të njohurit apo bashkëpunëtorët slloven është: ”Ti ke 20 vjet e larguar nga Shqipëria. Çfarë të bëri të kthesh kokën përsëri drejt saj dhe të japësh ndihmën që po jep?" Nga Shqipëria jam larguar për arsye personale, largimin nuk e kisha planifikuar kurrë, por jeta sjell gjëra të papritura, të paplanifikuara. Në këto vite kam pasur mundësinë të udhëtoj, punoj dhe jetoj në vende të ndryshme. Ngado që kam shkuar kam kërkuar të bëja një vend për vete, vend ku mund të ndërtoja diçka, vend nga ku mund të mësoja diçka, vend nga ku mund të krijoja eksperienca fantastike, vend ku ti bëja vetes vend dhe të gjitha këto me disiplinën, punën time, me dëshirën për të thithur sa më shumë njohuri, kulturë ndryshe i kam arritur. Kam pasur fatin të punoj dhe të njoh njerëz fantastik nga vende të ndryshme dhe me botë kulturore nga më të ndryshmet. Nga secili prej tyre kam mësuar diçka dhe të gjitha këto përvoja dhe ndikime kulturore më kanë bërë të jem ky produkt që jam sot. Por, kjo botë e krijuar dhe e gjetur jashtë kufijve të Shqipërisë më hapi rrugën drejt Shqipërisë, drejt shtëpisë, pasi shtëpinë ngado që shkojmë e mbajmë me vete. Kur jemi shumë afër diçkaje nuk shohim se çfarë kemi, nuk e kuptojmë se çfarë do të thotë kjo familje, çfarë do të thotë ky vend, pavarësisht problemeve dhe vështirësive. Jam tepër e sigurt që vendi im apo çdo qytetar i këtij vendi meriton një jetë ndryshe, meriton mundësi të reja dhe të gjitha këto fillojnë nga individët si unë, si ju, nga secili që është i gatshëm të marrë përgjegjësi. Unë kam marr para disa vitesh përgjegjësinë, që me blogun dhe njohuritë e mia të sjell të rejat më të fundit të shkencës pas suksesit dhe nuk dorëzohem në misionin tim. Faleminderit që më ndiqni!