Ejani të njiheni me ne

Unë besoj, besoj se gjithësecili prej jush mban potenciale të pashtershme brenda vetes. Unë besoj se zhvillimi personal është një proces i cili nuk mbaron asnjëherë. Unë besoj se për ta bërë këtë process më të lehtë duhet gjithmonë të mësojmë gjëra të reja.
Unë besoj që ju këtë potencial brenda vetes mund ta shfrytëzoni në maksimum nëse keni objektiva të caktuara. Duke pasur në fokus një X objektiv ju mund të arrini shumë më shpejt objektivin tuaj, cilido qoftë ai.
Me NLP-në ne mësojmë njerëzit si të ndryshojnë mënyrën e të menduarit, dhe duke i aplikuar këto metoda në jetën e tyre të përditshme, ata, jo vetëm që ndryshojnë jetën e tyre, por mund të influencojnë edhe botën që i rrethon.

Probabilitetit që të realizoni një objektivin tuaj, është shumë më i madh nëse jeni aktiv dhe çdo gjë fillon me nje vendim dhe pastaj ndiqni hapat e shkencës pas suksesit.

A doni ti njihni dhe ju metodat e NLP-së?
Bëhuni pjesë e seminareve dhe eventeve tona të ndryshme.

Seminar, prezantim & njohja me NLP-në, Tiranë
Seminar, prezantim & njohja me NLP-në, Prishtinë

Çfarë thonë pjesëmarrësit e trajnimit për mua?

NEWSLETTER

Bie dakord me politikat dhe kushtet tuaja të përdorimit si dhe me Politikën e Privatësisë, sipas Rregullores së Përgjithshme të BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

A ju duhet më shumë informacion rreth programit?

A keni pyetje specifike?
Mos hezitoni të më kontaktoni.

    Duke klikuar më poshtë, ju bini dakord me politikat dhe kushtet tona të përdorimit të të dhënave tuaja personale, të dhëna të cilat përdoren vetëm për dërgimin e mesazheve elektronike, si dhe për t’ju informuar rreth të rejave nga ana jonë. Të dhënat tuaja nuk i kalohen asnjë pale të tretë. Të dhënat tuaja personale do të ruhen dhe përpunohen bazuar mbi Politikën e Privatësisë, sipas Rregullores së Përgjithshme të BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

    Jam dakord me kushtet.