Me NLP-në gjeni rrugën drejt suksesit

A nuk do ishte e mrekullueshme që jetën tuaj ta kthenit në mrekulli!

Mjaft gjatë keni pritur duke jetuar jetën dhe ëndërrat e të tjerëve. Mjaft keni vendosur këdo dhe gjithçka para jetës suaj. Ka ardhur koha që më në fund të jetoni jetën e ëndërrave tuaja.

Programet e Programimit Neuro Linguistik janë studime të përsosmërisë, ku mësoni si të menaxhoni mendësinë dhe emocionet tuaja. Ndjenjat tuaja ndikojnë tek sjellja juaj. Sjellja dhe veprimet tuaja ndikojnë tek rezultatet e jetës suaj, qofshin ato në fushën personale apo profesionale.

Kur ndryshoni mendimet tuaja, ndryshon edhe bota rreth jush.

Për të marrë pjesë në këtë seminar nuk ka nevojë të keni njohuri paraprake për NLP-në.

Seminari është komplet GRATIS:

pasi, unë besoj tek njohuritë tuaja, unë i besoj potencialeve pa fund që ka gjithësecili prej jush brenda vetes dhe dua që secili të ketë mundësinë që:

☑️ të gjeni motivin e brendshëm për të arritur rezultatet që dëshironi

☑️ të njihni metodat sesi të kapërceni frikërat e ndryshme që ju pengojnë gjatë udhëtimit tuaj drejt asaj çfarë doni të ndryshoni apo të arrini.

☑️ të mësoni sesi me ndihmën e teknikave të NLP-së të përdorni ligjin e tërheqjes, që në jetën tuaj të keni të ardhura më të mira, të dilni mbi konkurencën,  të gëzoni shëndet më të mirë, të ngrini marrëdhënie më të mira, të gjeni dashurinë e jetës suaj, të ngrini karrierën dhe jetën që ju dëshironi, të gjitha këto sjellin përmirësimin e cilësisë së jetës suaj në përgjithësi

☑️ të gjeni qetësinë e brendshme, të gjeni forcën brenda vetes për të arritur rezultatet që dëshironi

☑️ të njihni njerëz me të njëjtën mendësi

☑️ të dilni nga ëndërrat në veprim

☑️ dhe të mësoni me të vetmen trajnere Ndërkombëtare të Programimit Neuro Linguistik për territoret shqiptare, Shpresa Rupar

Përsosmëria, ashtu si çdo gjë tjetër në jetë është vendim.

DATAT: 18 Gusht 2019, nga ora 16:00 – 20:00
Vendi: Hotel SIRIUS, Prishtinë

Regjistrohu tani

  DATAT: 18 Gusht 2019, nga ora 16:00 – 20:00
  Vendi: Prishtinë

  Duke klikuar më poshtë, ju bini dakord me politikat dhe kushtet tona të përdorimit të të dhënave tuaja personale, të dhëna të cilat përdoren vetëm për dërgimin e mesazheve elektronike, si dhe për t’ju informuar rreth të rejave nga ana jonë. Të dhënat tuaja nuk i kalohen asnjë pale të tretë. Të dhënat tuaja personale do të ruhen dhe përpunohen bazuar mbi Politikën e Privatësisë, sipas Rregullores së Përgjithshme të BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

  Jam dakord me kushtet.

  Çfarë thonë pjesëmarrësit e trajnimit për mua?

  NEWSLETTER

  Bie dakord me politikat dhe kushtet tuaja të përdorimit si dhe me Politikën e Privatësisë, sipas Rregullores së Përgjithshme të BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.