DUAJ VETEN, DASHURO JETËN!

Shkarko librin & ushtrimet! Komplet FREE!

Mëso 5 hapa për një jete pa stres dhe pa frikë!

Çfarë të mundëson ky libër?
Të largohesh nga negativiteti i të tjerëve.
Të mos humbasësh energjinë për ngjarjet e së kaluarës.
Të eksplorosh të ardhmen. Besoji jetës, përqafo të renë!
Të krijosh bollëk ndjenjash pozitive, këtu dhe TANI! Gjithçka është ashtu si duhet të jetë!
Të planifikosh të ardhmen. Të krijosh jetën që thjesht e dashuron.

Bie dakord me politikat dhe kushtet tuaja të përdorimit si dhe me Politikën e Privatësisë, sipas Rregullores së Përgjithshme të BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.