Trajnimet e Programimit Neuro-Linguistik

Mundësitë janë kudo, por njerëzit me bindjet e tyre kufizuese nuk i shohin këto mundësi të pafundme.

Nëse edhe ti ke gjetur veten në rrethin vicioz të mosrealizimit të një apo të disa objektivave, pavarësisht dëshirës së madhe, nëse edhe ti nuk e njeh forcën e botës tënde të brendshme, nëse edhe ti nuk e përdor këtë potencial tëndin me qëllimin e arritjes së objektivave të tua, atëhere NLP Practitioner është trajnimi i duhur për ty.

Më në fund ka ardhur koha që ti japësh edhe ti formë objektivave në mënyrë të tillë që ato të mos ngelen më ëndërra në sirtar.

Gjatë këtij trajnimi do kuptosh modelet e brendshme dhe bindjet kufizuese të cilat janë kthyer në pengesë gjatë udhëtimit tënd drejt asaj çfarë do të arrish.

Me njohuritë e NLP Practitioner ndryshon bindjet kufizuese, kapërcen frikërat e ndryshme të padobishme, mëson strategjitë e planifikimit të së ardhmes.

Me këtë trajnim ju pajisim me mjete gjuhësore me anë të të cilave ndryshoni dhe pasuroni hartën e botës suaj të brendshme si dhe atë të bashkëfolësit tuaj.

Por, mbi të gjitha mëson me anë të ushtrimeve si ti përdorësh të gjitha këto njohuri në praktikë, në mënyrë që edhe të mund ti përdorësh menjëherë në jetën e përditshme. Më në fund do gjesh atë se çfarë do të arrish në jetën tënde dhe si të arrish deri aty.

Qëllimi kryesor i NLP-së është që TI duke përdorur këtë metodologji të ndryshosh jetën tënde, të gjesh potencialet e tua të pashfrytëzuara deri tani.

Çelësin për jetën e ëndërrave të tua e ke ti vetë; me njohuritë e NLP Practitioner mëson si ti ta përdorësh atë.

Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming®

Çfarë thonë pjesëmarrësit e trajnimit për mua?

NEWSLETTER

Bie dakord me politikat dhe kushtet tuaja të përdorimit si dhe me Politikën e Privatësisë, sipas Rregullores së Përgjithshme të BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

A ju duhet më shumë informacion rreth programit?

A keni pyetje specifike?
Mos hezitoni të më kontaktoni.

    Duke klikuar më poshtë, ju bini dakord me politikat dhe kushtet tona të përdorimit të të dhënave tuaja personale, të dhëna të cilat përdoren vetëm për dërgimin e mesazheve elektronike, si dhe për t’ju informuar rreth të rejave nga ana jonë. Të dhënat tuaja nuk i kalohen asnjë pale të tretë. Të dhënat tuaja personale do të ruhen dhe përpunohen bazuar mbi Politikën e Privatësisë, sipas Rregullores së Përgjithshme të BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

    Jam dakord me kushtet.