Ligji i tërheqjes & manifestimi i parasë

Programi ONLINE - Manifestimi i parasë LEXONI deri në fund! Mundësi shumë të favorshme pagese! A nuk do ishte e mrekullueshme që edhe ju të manifestoni më shumë para në jetën tuaj? Dëshironi një ndryshim pozitiv në një nga fushat kyçe të jetës suaj? Dëshironi të manifestoni më shumë para dhe bollëk në jetën tuaj? A nuk do ishte fantastike [...]

2022-03-01T15:24:33+01:00

Programimi Neuro Linguistik

Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® - ONLINE A nuk do ishte e mrekullueshme që jetën tuaj ta kthenit në mrekulli! Dëshironi një ndryshim pozitiv të paktën në një nga fushat e jetës suaj? Dëshironi të shihni mundësitë në vend të problemeve? Dëshironi të kapërceni barrierat që ju pengojnë për të arritur objektivat tuaja dhe njëkohësisht edhe të argëtoheni? Dëshironi të gjeni motivin tuaj të brendshëm dhe njëkohëshit [...]

2022-09-18T13:42:05+01:00

Fëmijë konfident

Një rast për të mos e humbur! Ju ftoj të bëheni pjesë e grupit: Fëmijue konfident, ku muajin e parë paguani vetëm 19 EUR! VETËM 19 EUR Programi ONLINE! FËMIJË KONFIDENT Ëndërra juaj për të rritur dhe për të edukuar fëmijë konfident, mund të bëhet një realitet i prekshëm! Me programin e dukimit, Fëmijë konfident, mësoni si si mund [...]

2021-06-09T12:03:26+01:00

Stop duhanit

Bëni edhe ju pjesë në grupin e njerëzve të cilët e kanë provuar disa herë lënien e cigares, por nuk ja kanë dalë? Ndoshta ka ardhur koha të filloni me ri-edukimin e nënvetëdijes, për të pasur mendësinë e JODUHANPIRËSIT! Nëse keni vendosur të lini cigaren, bëjeni atë në mënyrën e duhur. Në treg ofrohen mënyra të ndryshme për lënien [...]

2021-05-24T09:09:53+01:00

Programimi Neuro Linguistik

Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® - ONLINE A nuk do ishte e mrekullueshme që jetën tuaj ta kthenit në mrekulli! Dëshironi një ndryshim pozitiv të paktën në një nga fushat e jetës suaj? Dëshironi të shihni mundësitë në vend të problemeve? Dëshironi të kapërceni barrierat që ju pengojnë për të arritur objektivat tuaja dhe njëkohësisht edhe të argëtoheni? Dëshironi të gjeni motivin tuaj të brendshëm dhe njëkohëshit [...]

2022-01-23T10:19:52+01:00

Group Business COACHING: 5 vetë, 5 orë, 5 javë

Për kë është kjo ofertë? Për këdo që ka biznesin e vet ose planifikon të fillojë me biznesin e tij. Për këdo që kërkon të ndryshoj karrierën apo vendin e punës. Për këdo që është menaxher. Për këdo që merret me shitjet. Për këdo që ka shpirtin e sipërmarrësit. Për këdo që mund ti ketë bërë vetes këto pyetje: [...]

2020-12-19T12:45:31+01:00

Libër me ushtrime – Fëmijë konfident

Libër elektronik me ushtrime për fëmijët 8 - 12 vjeç. Shumë shpesh i themi vetes gjëra që nuk do t'ia thoshim kurrë askujt tjetër. Shumë shpesh nuk e duam dhe respektojmë mjaft veten. Shumë shpesh zëri i brendshëm kritik, është aq i fortë sa nuk e dimë më kush jemi. Të gjitha këto bëjnë që të mos e vlerësojmë [...]

2020-10-23T22:18:49+01:00

Parapagesë 100 € – HIPNOZA

Doni të njihni teknika praktike sesi të përdorni ligjin e tërheqjes dhe vizualizimin? Doni të mësoni vetëhipnozën, mënyrat se si ju mund të programoni nënvetëdijen tuaj në mënyrë që ta përdorni në dobinë tuaj? Doni që të largoni nga vetja një herë e përgjithmonë modelet, bindjet e vjetra që ju pengojnë në udhëtimin tuaj? Doni të ndryshoni mendimet, bindjet [...]

2020-09-12T19:00:58+01:00

Title