Për kë është kjo ofertë?

Për këdo që ka biznesin e vet ose planifikon të fillojë me biznesin e tij.
Për këdo që kërkon të ndryshoj karrierën apo vendin e punës.
Për këdo që është menaxher.
Për këdo që merret me shitjet.
Për këdo që ka shpirtin e sipërmarrësit.
Për këdo që mund ti ketë bërë vetes këto pyetje:
 • Kush jam unë?
 • Ku po shkoj?
 • Çfarë dua nga jeta?
 • Çfarë dua në të vërtetë të arrij?
 • Si?
 • Ku e shoh veten pas një viti, pas pesë vjetësh, pas dhjetë vjetësh?
 • A është kjo zgjedhja ime apo udhëtimi im në jetë është thjesht një udhëtim i diktuar nga pritshmëritë e familjes dhe të shoqërisë?
 • Disa e dinë shumë mirë se çfarë duan të arrijnë, por gjithësesi nuk arrijnë atë që duan. Gjithmonë del diçka që bëhet barriera e tyre gjatë kësaj rruge. Cilat janë këto barriera?
 • Si ka mundësi që mua më ndodhin gjithmonë të njëjtat gjëra?
 • Si ka mundësi të përsëriten të njëjtat situata?
 • Si të largoj frikën që kam brenda vetes (frika nga dështimi, frika nga izolimi, humbja e familjes, shoqërisë)?
Group Business COACHING: 5 vetë, 5 orë, 5 javë  – VETEM 100 EUR / person!
Cilat janë benifitet e Group Coaching?
👉 Kuptoni që nuk jeni vetëm ju që përballeni me sfida.
👉 Vendosja mbi tavolinë e problemeve të ndryshme sjell më shpejt rezultatin për të gjithë pjesëmarrësit.
👉 Mësoni si të flisni hapur për atë gjë që ju mundon.
👉 Mbështesni dhe inkurajoni njëri-tjetrin.
👉 Njihni miq të rinj, me të njëjtën mendësi.
👉 Përmirësoni aftësitë tuaja për të mësuar gjëra të reja.
👉Ju bën më empatik.
Ende keni paqartësira, pyetje?
Ende keni nevojë për shumë informacion?
Më shkruani: [email protected] dhe menjëherë lidhem me ju.
Mos hezitoni! GROUP Coaching ndryshon shumë nga mentorimi dhe është një eksperiencë që ju hap këndvështrime të reja.
Si lidhemi?
Nëpërmjet ZOOM – LIVE dhe vetëm 5 veta.
Kur fillojmë?
Në Janar 2021.
Takimi: 1 herë në javë.