Një rast për të mos e humbur!
Ju ftoj të bëheni pjesë e grupit: Fëmijue konfident, ku muajin e parë paguani vetëm 19 EUR!

VETËM 19 EUR

Programi ONLINE!
Ëndërra juaj për të rritur dhe për të edukuar fëmijë konfident, mund të bëhet një realitet i prekshëm!
Me programin e dukimit, Fëmijë konfident, mësoni si si mund të rrisni fëmijë me beism tek vetja, duke punuar njëkohëssiht edhe me veten tuaj. Me këtë program, hap pas hapi, ju që doni t’i shikoni fëmijët tuaj të jenë mue konfident dhe shumë më të suksesshëm, nduertoni me kujdes një shtëpi më të sigurt, për të cilën fëmijët kanë shumë nevojë.
Trajnimi 12-mujor nuk është një program, ku thjesht gjeni disa këshilla për prindërit se si të edukoni fëmijë konfident, pasi kjo qasje nuk funksionon. Edukimi më i bukur dhe më elegant është ai ku ata mësojnë nga veprimet, sjellja dhe nga mënyra e komunikimit.
Në këto trajnime 12-mujor, që kam mbajtur deri tani, nuk kanë marrë pjesë vetëm nëna, por edhe zonja që planifikojnë të bëhen nëna, kanë marrë pjesë zotërinj, si dhe zonjusha të cilat e dinë që fëmija i vogël brenda tyre ka shumë nevojë të dëgjohet, të çlirohet nga peshat e rënda të së kaluarës, ka nevojë të fal prindërit, ka nevojë të ndjejë dashurinë.
Arsyet se pse janë bërë pjesë e programit dhe ̈ ̈̈ ̈ ̈ ̈ kanë qenë të ndryshme, probleme të cilat kanë qenë arsyeja që të bëhen pjesë e grupit, probleme që nuk e kanë ditur që kanë qenë problem, ose probleme dhe sfida të ndryshme me të cilat janë ndeshur, sidomos gjatë 2020 si dhe fillimit të 2021.
Disa probleme konkrete që kemi trajtuar  deri tani janë:
Fëmijë që prindërve nuk u kanë besuar;
Komunikimi me fëmijët;
Frikërat e ndryshme;
Motivimi i fëmijëve;
Rivaliteti mes tyre & zgjidhja e konflikteve;
Vendosja e rregullave me dashuri;
Gjuha verbale dhe joverbale;
Prindërim holistik
Vetëvlerësimi (duke filluar me veten);
Sjellja me fëmijët kokëfortë, që nuk dëgjojnë;
Adoleshenca;
Sjellja me adoleshentin;
Pranimi i vetes;
Kritika dhe lavdërimet;
Përgjegjësia;
Dyshimi tek vetja;
Turpi;
Perfeksionizmi;
…dhe shumë tematika të tjera që trajnojmë gjatë këtij programi.
Për të parë gjithë informacionin për programin, KLIKONI KETU!
E bukura e këtij programi është sepse ju duke njohur veten, duke kuptuar fëmijën tuaj të brendshëm, papritur zgjidhni dhe problemet me fëmijët tuaj, apo edhe konfliktet me partnerin, familjarët, miqtë apo me veten.
Pjesëmarrësit kanë pasur probleme të ndryshme si ankthi, depresioni, pagjumësia, pasiguria, nervozizmi, mosbesimi tek vetja dhe tek të tjerët, frikëra të ndryshme, deri tek 2 raste ku fëmijët kanë pasur probleme me marrje goje, mbyllje në vetëvete e të tjera, e të tjera.
Duke parë arritjet e tyre, ndihem krenare që me punën time, me qasjen holistike në nivele të ndryshme mundem të ndihmoj që pjesëmarrësit të prekin këto ndryshime, pa marrë parasysh nëse janë prindër apo jo.
Këtë gjë e thonë më mirë pjesuemarrësit me mendimet e tyre në mbyllje të programit

Programi ka edhe BONUSE të ndryshme, të cilat i gjeni KETU – FEMIJE KONFIDENT!

E gjeni edhe ju veten në pjesët e këtij programi?
Një rast për të mos e humbur!
Ju ftoj të bëheni pjesë e grupit: Fëmijë konfident, ku muajin e parë paguani vetëm 19 EUR!
Fillojmë në 16 qershor 2021.

Muaji i parë: VETËM 19 EUR

PAGUANI KETU