Programi ONLINE – Manifestimi i parasë

LEXONI deri në fund! Mundësi shumë të favorshme pagese!

A nuk do ishte e mrekullueshme që edhe ju të manifestoni më shumë para në jetën tuaj?

 • Dëshironi një ndryshim pozitiv në një nga fushat kyçe të jetës suaj?
 • Dëshironi të manifestoni më shumë para dhe bollëk në jetën tuaj?
 • A nuk do ishte fantastike të jeni pjesë e atyre njerëzve të cilët munden të manifestojnë gjërat që ata duan?
 • Keni bllokada apo bindje të ndryshme kufizuese në lidhje me paranë?
 • Dëshironi të bëni diçka ndryshe për të arritur edhe ju shumë më shumë në fushën financiare?
 • A u duket ndonjëherë që miqtë tuaj, pavarësisht se ndoshta kanë më pak njohuri dhe aftësi se ju, kanë aftësinë të fitojnë më shumë se ju?
 • Dëshironi edhe ju që të shihni mundësitë e bollëkut, në vend të mungesës?
 • Dëshironi të kapërceni barrierat që u pengojnë për të arritur objektivat tuaja në fushën financiare?
 • Dëshironi të mësoni se si të ndiheni më konfident në lidhje me paranë?

Në fund të fundit,

 • Dëshironi të përmirësoni cilësinë e jetës në përgjithësi, sepse ju meritoni një jetë më të mirë!

Dua t’iu them që nuk jeni të vetmit që ndesheni me këto sfida!

Bindje, kufizime, bllokada në lidhje me manifestimin e parasë dhe bollëkut, kanë pasur thuajse të gjithë, ose të paktën kanë pasur në një periudhë të jetës.

Çfarë mund të bëni që këtë gjë ta ndryshoni?

Keni 2 mundësi:

E para: Vazhdoni të fokusoheni tek e kaluara, duke luftuar me gjendjen financare nga muaji në muaj,

ose

Zgjidhni mundësinë e dytë:
Ndryshoni mendimet, kufizimet, bindjet tuaja duke u fokusuar tek e tashmja, si dhe të krijoni të ardhmen tuaj.
Nëse keni zgjedhur mundësinë e dytë, të cilën uroj që ta zgjidhni, jo vetëm për vete por edhe për më të shtrenjtit tuaj, atëhere koha që të ndryshoni gjendjen tuaj financiare, është TANI.

Me këtë vendim, i jepni mundësinë vetes, familjes dhe shumë të tjerëve, që të realizoni ato çfarë ju dhe ata dëshirojnë.

Kurrë nuk premtoj “zgjidhje të shpejta”, apo që sa të mbarojmë trajnimin bashkë nuk do keni nevojë më asnjë ditë të punoni, apo që do bëheni milioner apo disa herë milionerë brenda muajit apo vitit, apo as që nga këtej e tutje do kaloni kohë plazheve dhe vendeve që ndoshta tani ëndërroni, gjithësesi u garantoj që me këtë program ju ndryshoni mendimet dhe qasjen tuaj në lidhje me paranë dhe bollëkun.

Shpesh më shkruajnë që për këtë nuk është e nevojshme të kem coach apo mentorë, mjafton të lexoj libra, mjafton të ndjek faqet dhe webinaret FREE në rrjetet sociale dhe ja dal vetë.

Natyrisht që mund të lexoni, mund të provoni, mund të ndiqni shumë njerëz, webinare e të tjera, dhe po edhe mund t’ia dilni.

Çështja është: Për sa vite, sa kohë mendoni se do keni nevojë që të bëni këtë gjë?

Ju mund të vendosni të ndiqni edhe trajnimet të cilat kam ndjekur unë në këto 15 vitet e fundit me trajnerë dhe mentorë me emra botërorë si Dr. Richard Bandler, Brian Tracy, Bob Proctor, (i cili fatkeqësisht këto ditë u nda nga jeta), Dr. Aleksander Sinigoj, T. Harv Ecker, e shumë emra të tjerë ndoshta më pak ose aspak të njohur për ju, dhe nën kujdesin e tyre të arrini ato çfarë ju dëshironi.

Çështja është: Këto momente, a e keni mundësinë financiare që të mund të investoni për këta emra botërorë? (Programet e tyre fillojnë minimalisht me një investim pesë mijë USD apo edhe 30 mijë USD, plus dhe shpenzime të ndryshme si udhëtimi, hoteli, ushqimi, largimi disa ditë nga puna dhe familja e të tjera.)

Uroj që një ditë, unë dhe ju, të jemi së bashku në programet dhe trajnimet e ofruara prej tyre 😀

Po, edhe për këtë arsye, TANI është koha:

 • Të vendosni për të ndryshuar gjendjen tuaj financiare!
 • lini pas vetes bindjet kufizuese rreth parasë dhe bollëkut!
 • krijoni vizionin tuaj për jetën që ju ëndërroni!
 • planifikoni me zgjuarsi, sesi këtë vizion të bukur ta realizoni!
 • fokusoheni tek puna dhe ato gjëra që u ndihmojnë të realizoni objektivin dhe vizionin tuaj!
 • Të zgjidhni njerëzit, të cilët u ndihmojnë dhe u mbështesin për realizimin e këtyre gjërave që ju dëshironi!
 • Të njihni mënyra dhe të gjeni kohë për të mësuar, si dhe rrugë të ndryshme se si t’ia dilni!
 • njihni kuptimin dhe vlerën e vërtetë të asaj kur me arritjet tuaja, i ofroni njerëzve që u rrethojnë si dhe shoqërisë ku jetoni!

Milionerët janë njerëz vizionarë.

Milionerët kanë ndryshuar mendësinë në mendësi vizioneri, qysh para se të bëheshin milionerë.

Të njëjtën gjë mund të bëni edhe ju!

Ndoshta qëllimi juaj nuk është që të jeni milioner, gjë që është shumë ok, sepse vizioni juaj është vizioni juaj. Është shumë e rëndësishme që ky vizion të jetë pozitiv, të jetë i qartë, t’iu bëj të ndiheni mirë, të ndiheni të plotësuar t’iu lehtësojë shpirtin dhe ditën, gjë që ju mund ta arrini me programin:
Si të përdorni ligjin e tërheqjes, për të manifestuar më shumë para në jetën tuaj!

       Me këtë program mësoni se si të ndryshoni gjendjen tuaj financiare!

Çfarë ndodh nëse për suksesin nuk jeni gati paraprakisht, dhe nëse nuk keni mendësinë e milionerit?
Çfarë ndodh nëse nuk arrini atë gjendje finaciare apo ato gjëra që ju dëshironi?


Vazhdoni të jeni të pakënaqur si ju dhe familjarët tuaj, sepse mund të rriten borxhet tuaja (nëse keni), nuk mund të përballoni shpenzimet mujore, shpenzimet për pushime, apo gjëra të tjera që do doni t’i kishit apo t’i provonit.
Shtohet inati, zemërimi, cmira ndaj njerëzve të cilët këto gjëra i arrijnë, gjëra që tek njeriu shfaqen edhe në formën e sëmundjeve të ndryshme.
Për ju që jeni prindër, është edhe më e vështirë, kur fëmijëve nuk mund t’iu plotësoni nevojat dhe dëshirat e tyre.

ose

TANI, mund t’i thoni PO programit:

Ligji i tërheqjes dhe manifestimi i parasë!

Nëse, kur lexoni titullin dhe përmbajtjen e këtij programi, ndiheni jorehatshëm, ose keni mendime dhe ndjesi negative, nëse mendoni që kjo gjë është e pamundur, atëhere kjo është arsye shumë e fuqishme se pse të zgjidhjni këtë. Të gjitha këto mendime, apo ndjesi që ndjeni kur lexoni këto rreshta, janë bindjet tuaja kufizuese rreth parasë. Ka shumë mundësi që situata juaj financiare është larg asaj që  dëshironi të ishte.

Nëse keni probleme financiare, nëse keni probleme të manifestoni paranë dhe bollëkun, ju lutem ndaloni menjëherë me kritikat ndaj vetes, sepse ju keni bërë më të mirën e mundshme brenda njohurive tuaja.
Kjo është e vetmja gjë që dinit…., DERI TANI!!!!!!

Pra, nëse liria juaj financiare u duket “e pamundur” ose një “ëndërr e parealizueshme, ëndërr për dikë tjetër”, atëherë është koha të ndryshoni mendësinë “e fukarallëkut” dhe të filloni të mendoni si “milioner”.

Milionerët janë njerëz vizionarë.

Milionerët kanë ndryshuar mendësinë në mendësi vizioneri, qysh para se të bëheshin milionerë.

Të njëjtën gjë mund të bëni edhe ju!

Ky program nuk është si shumë programe të tjera!

Ky program është PROCES TRANSFORMIMI. Me këtë program ndryshoni mendësinë në lidhje me paranë, duke filluar të mendoni si “milioner”, pa qenë ende milionerë.

Çfarë përmban programi?

21 ditë, 21 module!

 • Largimi i bindjeve kufizuese në lidhje me paranë.
 • Ku ndodheni tani dhe ku e shikoni veten në të ardhmen.
 • Si mund të shfrytëzoni nënvetëdijen, dhe gjithçka brenda jush për të arritur ato çfarë ju doni për veten, për familjen dhe kompaninë tuaj.
 • Brenda grupit MASTERMIND, analizojmë se cila është historia juaj deri tani dhe si ju, duke shfrytëzuar gjithçka që keni dhe krijoni brenda vetes gjatë ditëve që jemi bashkë, mund të krijoni historinë tuaj të ardhme.
 • Vizioni
 • Ligji i tërheqjes dhe shumë më tepër që i zbulojmë gjatë trajnimit

Me këto mësime ju kuptoni se çfarë deh si vërtet funksionon, duke përmbysur ato çfarë mendoni se dini për manifestimin e parasë. Me këto njohuri, ushtrime, video, audio hipnotike, të cilat ngelen tuajat gjithë jetën, trajnim LIVE gjatë orëve që jemi bashkë, futemi në mendjen e milionerëve, duke njohur, kuptuar si ata mendojnë, si ata funksionojnë.

Me ju,  çdo ditë ndajmë ushtrime të ndryshme, të cilat u bëjnë të veproni për të ndryshuar gjendjen tuaj financiare.

BONUSE!

1. Ushtrime për largimin e bindjeve kufizuese.

2. Tre AUDIO hipnotike në lidhje me manifestimin e parasë, në mënyrë që ju ta keni shumë më të lehtë programimin e mendjes për të arritur lirinë finanaciare.

3. Tetë orë LIVE direkt me trajneren e vetme shqiptare të akredituar dhe licensuar nga The Institute of Neuro Linguistic Programming me qendër në SHBA, nëpërmjet platformës ZOOM.

4. Grupi MASTERMIND në Facebook, ku mund të bëni pyetje, të  kërkoni sqarime të ndryshme, gjatë gjithë 21 ditëve që jemi bashkë.

Mendoni se programi nuk është për ju?

Mendoni se e dini se çfarë duhet të bëni për të arritur rezultatet që dëshironi?

Dakord. Gjithësesi, para se të largoheni, kam një pyetje për ju.

Nëse i dini të gjitha se çfarë duhet të bëni për të arritur gjendjen financiare që dëshironi, si ka mundësi që ende nuk po jetoni jetën që ju dëshironi?

Pse gjithë këto njohuri nuk u sjellin rezultatet, që ju dëshironi?

Përgjigja e kësaj pyetje është gjithmonë e lidhur me betejën në kokën tuaj, lufta e mendimeve, bindjeve dhe besimeve që ju keni.

Ndryshoni mendimet tuaja, largoni bindjet kufizuese me programin e vetëm të këtij fromati në gjuhën shqipe: Ligji i tërheqjes dhe manifestimi i parasë!

Njerëzit  e suksesshëm, si në fushën profesionale apo atë personale , kanë disa gjëra të përbashkëta për të realizuar dëshirat, ëndërrat, objektivat e tyre.

Fal këtij trajnimi, disa nga ato, në lidhje me paranë,  sot mund ti mësoni edhe ju!

Ditët dhe organizimi i trajnimit:

Takimet (LIVE – ZOOM):

21 Mars 2022, ora 20:00 – 22:00 (ONLINE) 

28 Mars 2022, ora 20:00 – 22:00 (ONLINE) 

04 Prill 2022, ora 20:00 – 22:00 (ONLINE) 

11 prill  2022, ora 20:00 – 22:00 (ONLINE) 

Pyetjet më të shpeshta:

Për momentin, pavarësisht se dua shumë të jem pjesë, nuk e kam mundësinë financiare që të mund të marr pjesë. A ofroni ndonjë zgjidhje apo mënyra pagese ndryshe?

U kuptoj shumë mirë. E di se çfarë do të thotë kur nuk mundesh, pavarësisht dëshirës së mirë. Edhe unë kam pasur momente në jetë kur e kam dashur diçka dhe kam qenë aty ku jeni ju sot, por nga ana tjetër e kam pasur shumë të qartë që nëse dua të realizoj ato çfarë dua të realizoj, është e nevojshme të investoj vetëm për këtë gjë, vetëm në atë fushë ku kam problem, sidomos përmirësimi i gjendjes financiare, sepse e kam pasur të qartë që ky investim më hap mundësi të tjera. Unë e besoj që investimi tek vetja, është investimi i vetëm me të cilin i shtoni vlerë vetes. Nëse vazhdoni me të njëjtën mënyrë të menduari si tani, nuk mund të prisni rezultate të tjera. Arsyeja se pse është e nevojshme të merrni një vendim ndryshe, gjendet pikërisht tek fakti që nuk keni mjaft para. Me këtë program ju mësoni se si të arrini rezultatet që ju dëshironi. Edhe për ju që nuk e keni mundësinë të bëni pagesën menjëherë të plotë, kam krijuar mundësinë që programin e pagesës me 2 këste, dhe si më poshtë:

a) Paguani sot 100 EUR!

b) Paguani diferencën në datën 1 Prill 2022!

Po në vazhdim, a keni organizim dhe grupe të tjera dhe sa do jetë çmimi?

Këtë trajnim do ta organizoj edhe në vazhdim të vitit 2022. Grupi tjetër do të jetë  në Maj 2022 dhe në Shtator 2022.

PAGUANI VETEM 50 EUR,

deri në 15 MARS, dhe përfitoni çmimin 173 EUR edhe për grupet në vazhdim, brenda vitit 2022.

Nuk kam kohë të jem me ju çdo ditë. A mund t’i dëgjoj më vonë?

Edhe për këtë kemi gjetur zgjidhjen. Programi është i regjistruar dhe keni qasje gjithë jetën. Për 21 ditët që jemi bashkë, brenda programit keni qasje tek materiali i ri, material të cilin e ndiqni atëhere kur ju keni mundësi, duke ja përshtatur orarit tuaj, material tek i cili keni qasje gjithë jetuen dhe mund ta ndiqni sa herë ju dëshironi. Gjithësesi, duke u nisur edhe nga përvoja personale, sugjeroj që për 21 ditë të vendosni një orar të rregullt ditor, pasi kështu, me këtë program, mund të përfitoni shumë më tepër. Eshtë e rëndësishme që të filloni të mendoni dhe veproni në mënyrë konsistente si milioner, pasi kjo gjë u largon shumë më shpejt nga mendësia e fukarallëkut.

Cilat janë rezultatet që unë marr me këtë trajnim?

Me këtë trajnim, ju filloni të mendoni ndryshe në lidhje me paranë dhe për gjendjen tuaj financiare. Duke ndryshuar mendësinë në mendësi milioneri, ju filloni të kanalizoni gjithë sjelljet, mendimet dhe aktivitetet tuaja drejt asaj se si të manifestoni paranë në jetën tuaj, dhe kjo jo vetëm për aq kohë sa jemi bashkë, por deri në fund të jetës suaj.

Mos e humbisni këtë rast ideal!

Mos e humbisni ofertën speciale që vlen deri në 15 Mars 2022!

Regjistrohuni tani!

Çmimi për gjjthë programin, tek i cili keni qasje gjithë jetën: 

****ÇMIMI i rregullt – 347 EUR*****

****OFERTA SPECIALE deri në 15 MARS****

****VETËM 173 EUR****