Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® – ONLINE

A nuk do ishte e mrekullueshme që jetën tuaj ta kthenit në mrekulli!

  • Dëshironi një ndryshim pozitiv të paktën në një nga fushat e jetës suaj?
  • Dëshironi të shihni mundësitë në vend të problemeve?
  • Dëshironi të kapërceni barrierat që ju pengojnë për të arritur objektivat tuaja dhe njëkohësisht edhe të argëtoheni?
  • Dëshironi të gjeni motivin tuaj të brendshëm dhe njëkohëshit të mos e humbisni atë gjatë rrugës drejt asaj çfarë dëshironi të arrini, qoftë ky ndryshim karrierepërmirësim i situatës financiare, ndryshim në mënyrën e komunikimit, përmirësim i marrëdhënieve të ndryshme si në jetën personale apo profesionale, ndryshim në fushën e zhvillimit personal, ndryshim të ambjentit ku jetoni dhe të atij ku punoni?
  • Dëshironi të zbuloni arsyet e mosshfrytëzomit të gjithë potencialeve tuaja të brendshme?
  • Dëshironi të mësoni se si të ndiheni më konfident?
  • Dëshironi të përmirësoni cilësinë e jetës në përgjithësi?
  • Dëshironi që me këto njohuri të reja të krijoni një karrier komplet të re?
  • Dëshironi të eliminoni frikën e foljes në publik, frikën nga fluturimi me avion, frikën nga lartësitë, klaustrofobinë, frikën nga dështimi apo çdo lloj tjetër frike?
  • A ju interesojnë metodat si të menaxhoni mendimet tuaja, si të programoni mendjen, si të ndryshoni modelet e pavetëdijshme të sjelljes, dhe më në fund të krijoni dhe të jetoni jetën e ëndërrave tuaja?

DONI TE DINI ME SHUME?

Më kontaktoni: [email protected]

NLP (Programimi Neuro Linguistik), është program edukimi!

NLP-ja është studim i ekselencës, është hulumtim i sjelljes njerëzore, i mendimeve dhe teknikave që ju çojnë nga pika A ku ndodheni tani drejt pikës B ku ju e shihni veten në të ardhmen, si dhe hulumtim i proceseve të cilat gjatë kësaj rruge ju mundeni të kontrolloni.

Mendimet tona ndikojnë tek ndjenjat tona.

Ndjenjat tona ndikojnë tek vendimet dhe sjellja jonë.

Vendimet dhe sjellja jonë ndikon tek rezultatet që ne (nuk)arrijmë.

Vetëm kur ju ndryshoni mendimet tuaja, ndryshon bota që ju rrethon.

Njerëzit  e suksesshëm, si në fushën profesionale apo atë personale (shëndeti, karriera, familja, marrëdhëniet me të tjerët, zhvillimi personal…), kanë disa gjëra të përbashkëta: mendësi, modele gjuhësore, komunikim konstruktiv si dhe strategji, të cilat i përdorin për të realizuar dëshirat, ëndërrat, objektivat e tyre.

Fal Programimit Neuro Linguistik, ato sot mund ti mësoni edhe ju!

Programimi Neuro Linguistik, është hapi i parë drejt asaj që ju dëshironi të arrini.

Trajnimi fillon në 20 Janar 2022. Mos e humbisni këtë rast ideal!

Ditët dhe organizimi i trajnimit NLP Practitioner:

Pjesa e parë:

20 Janar 2022, ora 19:00 – 22:00 (ONLINE) 

21 Janar 2022, ora 19:00 – 22:00 (ONLINE) 

22 Janar 2022, ora 19:00 – 22:00 (ONLINE) 

28 Janar 2022, ora 19:00 – 22:00 (ONLINE) 

29 Janar 2022, ora 19:00 – 22:00 (ONLINE)

Pjesa e dytë:

4 Shkurt 2022, ora 19:00 – 22:00 (ONLINE) 

5 Shkurt 2022, ora 19:00 – 22:00 (ONLINE) 

11 Shkurt 2022, ora 19:00 – 22:00 (ONLINE) 

12 Shkurt 2022, ora 19:00 – 22:00 (ONLINE)

Pjesa e tretë:

17 Shkurt 2022, ora 19:00 – 22:00 (ONLINE) 

18 Shkurt 2022, ora 19:00 – 22:00 (ONLINE) 

19 Shkurt 2022, ora 19:00 – 22:00 (ONLINE) 

Pjesa e katërt:

25 Shkurt 2022, ora 19:00 – 22:00 (ONLINE) 

26 Shkurt 2022, ora 19:00 – 22:00 (ONLINE) 

Pjesa e fundit:

10 Mars 2022, ora 09:00 – 18:00 (LIVE në Prishtinë)

11 Mars 2022, ora 09:00 – 18:00 (LIVE në Prishtinë)

12 Mars 2022, ora 09:00 – 18:00 (LIVE në Prishtinë)

Çfarë përmban gjithë programi? 

KLIKONI KETU

A është NLP-ja për mua?

Pse është i rëndësishëm trajnimi Praktikant i Programimit Neuro Linguistik?

Mos e humbisni këtë rast ideal! PROGRAMI NEURO LINGUISTIK është hera e parë që lejohet pjesërisht ONLINE!

Po në këtë rast a pajisemi me Certifikatë?

Po, edhe në këtë rast pajiseni me Certifikatë Ndërkombëtare, certifikatë e lëshuar nga The Society of Neuro-Linguistic Programming™ dhe e firmosur nga vetë bashkëthemeluesi i saj,  Dr. Richard Bandler.

Regjistrohuni tani!

Çmimi për të gjitha modulet e NLP Practitioner: 

****VETËM 990 EUR****