Coaching

Pavarësisht se ende nuk njihemi, për një gjë jam e sigurt për ty që lexon tani  këtë faqe:

Ti do të ndryshosh diçka apo gjithçka në jetën tënde.
Ti do të arrish rezultatet që TI dëshiron si në jetën profesionale apo atë personale.
Ti do të shfrytëzosh gjithë potencialin tënd të brendshëm.
Ti do ti japësh jetës tënde një kuptim tjetër.
…dhe natyrisht ti nuk ke asgjë kundër të ardhurave më të mira financiare (më lejo të të them që tani, unë nuk të ndihmoj dot të pasurohesh shpejt)

Të gjitha këto rezultate kërkojnë guxim, kërkojnë veprim, kërkojnë një vendim.

Çdo gjë fillon këtu!

Për seancat individuale kliko më poshtë

PËR MË TEPËR…

Çdo ndryshim është thjesht vendim.
Nëse jo tani, atëhere kur.

Çfarë thonë pjesëmarrësit e trajnimit për mua?

NEWSLETTER

Bie dakord me politikat dhe kushtet tuaja të përdorimit si dhe me Politikën e Privatësisë, sipas Rregullores së Përgjithshme të BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

A ju duhet më shumë informacion rreth programit?

A keni pyetje specifike?
Mos hezitoni të më kontaktoni.

    Duke klikuar më poshtë, ju bini dakord me politikat dhe kushtet tona të përdorimit të të dhënave tuaja personale, të dhëna të cilat përdoren vetëm për dërgimin e mesazheve elektronike, si dhe për t’ju informuar rreth të rejave nga ana jonë. Të dhënat tuaja nuk i kalohen asnjë pale të tretë. Të dhënat tuaja personale do të ruhen dhe përpunohen bazuar mbi Politikën e Privatësisë, sipas Rregullores së Përgjithshme të BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

    Jam dakord me kushtet.