Programimi Neuro Linguistik

Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® - ONLINE A nuk do ishte e mrekullueshme që jetën tuaj ta kthenit në mrekulli! Dëshironi një ndryshim pozitiv të paktën në një nga fushat e jetës suaj? Dëshironi të shihni mundësitë në vend të problemeve? Dëshironi të kapërceni barrierat që ju pengojnë për të arritur objektivat tuaja dhe njëkohësisht edhe të argëtoheni? Dëshironi të gjeni motivin tuaj të brendshëm dhe njëkohëshit [...]

2020-12-27T12:51:45+01:00

Si të rrisim fëmijë me besim tek vetja

A jeni prind apo kujdestar, që keni detyrën sa të bukur, por edhe aq sfiduese të edukimit të fëmijëve? A do donit që fëmija juaj ti përballonte më lehtë vështirësitë me të cilat ndeshet në ambjentin e jashtëm? A do donit që fëmija juaj të mos ketë frikën që të shpreh mendimin e vet? A do donit që fëmija [...]

2022-09-18T14:13:32+01:00

Përmbajtja e programit (Praktikant i NLP-së) – Mars, Prill, Maj 2020, Tiranë

Praktikant i Liçencuar i Programimit Neuro-Linguistik Tani është radha juaj! Në çdo trajnim të Programimit Neuro-Linguistik, ju njiheni me njerëz që mendojnë si ju, ju krijoni miqësi të reja. Gjatë trajnimeve të NLP-së, trajnime në grupe të tipit MASTERMIND, ku në grup nuk pranojmë më shumë se 15 pjesëmarrës, ju ndryshoni jetën tuaj. Ju mësoni metodologjinë e NLP-së, metodologji që [...]

2020-08-04T10:09:25+01:00

Title