About Shpresa

This author has not yet filled in any details.
So far Shpresa has created 110 blog entries.

Vetëhipnoza për të arritur rezultatet e dëshiruara

Zbuloni se si vetëhipnoza ju ndihmon për të arritur rezultatet që ju dëshironi! Vetëhipnoza për vendosjen e objektivave! Si të përdorni vetëhipnozën për të zëvendësuar sjelljet që nuk u ndihmojnë me sjellje të reja, dhe si të vendosni objektivat tuaja. Ju ndoshta keni një apo dy gjëra që doni t'i ndryshoni apo t'i eleminoni, sepse e dini që nuk ju [...]

2021-04-19T08:33:31+01:00

Për çfarë ndihmon hipnoza?

Si hipnoterapiste më pyesin shumë shpesh rreth saj, por një nga pyetjet më të shpeshta që më bëjnë është: Për çfarë ndihmon hipnoza? Çfarë trajtoni me të? Shumë edhe nuk e besojnë kur përmend se për çfarë ndihmon hipnoza apo vetëhipnoza. Pse? Me të mund të ndihmoni njerëzit apo veten për lënien e cigares, uljen e peshës, ankthin, depresionin, dhimbjet [...]

2021-02-27T20:37:49+01:00

Group Business COACHING: 5 vetë, 5 orë, 5 javë

Për kë është kjo ofertë? Për këdo që ka biznesin e vet ose planifikon të fillojë me biznesin e tij. Për këdo që kërkon të ndryshoj karrierën apo vendin e punës. Për këdo që është menaxher. Për këdo që merret me shitjet. Për këdo që ka shpirtin e sipërmarrësit. Për këdo që mund ti ketë bërë vetes këto pyetje: [...]

2020-12-19T12:45:31+01:00

Ndryshimi tek një fëmijë

Takimi i parë i psikologut të shkollës me një 12 vjeçar. - E di se pse je këtu? - E di. - Do të ma tregosh? - Kam ADHD. - E di çfarë është kjo? - Jam hiperaktiv dhe e kam të vështirë të përqëndrohem. - E kupton kur të ndodh kjo? - Po. - Do që të të ndihmoj? [...]

2020-11-28T14:59:21+01:00

Libër me ushtrime – Fëmijë konfident

Libër elektronik me ushtrime për fëmijët 8 - 12 vjeç. Shumë shpesh i themi vetes gjëra që nuk do t'ia thoshim kurrë askujt tjetër. Shumë shpesh nuk e duam dhe respektojmë mjaft veten. Shumë shpesh zëri i brendshëm kritik, është aq i fortë sa nuk e dimë më kush jemi. Të gjitha këto bëjnë që të mos e vlerësojmë [...]

2020-10-23T22:18:49+01:00

Çfarë mund të mësoni nga emocionet dhe ndjenjat tuaja të brendshme?

Një nga gjërat më të bukura që kam mësuar me Programimin Neuro-Linguistik është se si të ndihem më konfidente. Hapi i parë për t’u ndjerë më konfident është që t’u kushtoni vëmendje emocioneve dhe ndjenjave të brendshme, të dëgjoni zërin e mekur, i cili pavarësisht se do të ulërasë, humbet diku në brendësi apo nuk gjen drejtimin e duhur. Dëgjojeni këtë zë, [...]

2020-08-26T08:53:17+01:00

Entrepreneurship për fillestarët

FREE WEBINAR https://event.webinarjam.com/register/24/pl1wrux7 A ke ëndërruar ndonjëherë që të kesh biznesin tënd? A ke një ide se si mund të ishe vetë kreator i jetës tënde? Ke dyshime rreth aftësive të tua për të realizuar idenë? ​​​​​​​Ana financiare nuk është problem, por nuk di se si të realizosh atë që dëshiron, ose nuk je i sigurt nëse do t'ja dalësh? [...]

2020-08-04T09:56:38+01:00

Xhelozia patologjike

A e dini që xhelozia kronike kthehet në një sëmundje patologjike? Xhelozia kronike bëhet shkak për shndërrimin e marrëdhënieve nga të bukura në toksike. Kjo nevojë e dikujt pë të pasur kontroll të plotë mbi partnerët dhe sjelljet e tyre, është një sjellje torturuese jo vetëm për të torturuarin, por edhe për vetë torturuesin. Kjo lloj xhelozie toksike çon deri [...]

2020-08-04T10:23:53+01:00

Title